Pilih Pelan Yang Bersesuaian Dengan Anda

Pelan mudah, ringkas dan berpatutan. Tiada kos tersembunyi.

Pertanyaan Lazim

Botto mengutamakan ketelusan maklumat dan pemahaman anda sebagai pengguna dengan servis dan produk yang kami tawarkan.

Berapa lamakah tempoh langganan?

Sekiranya anda ingin melanggan plan berbayar kami, anda boleh membuat pembayaran setiap bulan atau buat bayaran sekali secara tahunan dan nikmati diskaun dengan langganan tahuanan anda.

Berapa tempoh masa untuk pengaktifan akaun saya?

Pengaktifan akaun akan dilakukan secepat mungkin dalam tempoh maksimum 24 JAM selepas pembelian akaun. Anda akan menerima notifikasi email selepas akaun anda diaktifkan

Adakah data akaun saya dan klien selamat?

BOTTO LC sangat mementingkan keselamatan dan sekuriti data anda dan klien-klien anda. Kami menggunakan Dedicated Server fizikal khas di Malaysia dengan SHA256 auth bagi memastikan data anda tersimpan secara selamat dan tidak dapat diakses oleh mana-mana pihak luar.

Adakah saya boleh berkongsi akaun dengan team saya?

Kami memahami keperluan anda untuk bekerja dalam kumpulan bagi memastikan kelansungan kerja. Setiap langganan akan menerima satu login akaun untuk akses aplikasi BOTTO. Anda boleh berkongsi login akaun ini antara ahli kumpulan anda untuk pengurusan bersama.

Berapa bilangan akaun media sosial saya boleh guna?

Anda boleh import UNLIMITED akaun media sosial untuk digunakan pada aplikasi botto. Anda hanya perlu login akaun media sosial anda dan importkan akaun anda kedalam akaun BOTTO.

Bagaimana saya boleh buat pembayaran?

Bersedia untuk membuat langganan? Klik pada mana-mana plan diatas dan ikut proses checkout yang kami sediakan. Pembayaran boleh dibuat terus menggunakan Online Banking di Malaysia melalui gateway rakan niaga kami ToyyibPay.

Masih mempunyai persoalan?

"Mula-mula risau juga sebab saya bukan orang IT. Tapi dokumentasi dan tutorial yang disediakan sangat-sangat membantu"

– Zahra Elisa

Bersedia untuk UPGRADE bisnes anda?